KARAKTÄR

Pris per offert, från 15 000kr inkl. moms (hel normalstor trädgård)
 
För dig som vill ha en mer detaljerad trädgårdsritning än GRUND där jag tar fram ett förslag på stil och form,växtförslag och övriga material. Illustrationsplanen (ritad i skala) är mer detaljerad och den tillsammans med de medföljande skisserna visar tydligt den känsla och utryck som den nya trädgården kommer att förmedla.

KARAKTÄR


(Pris per offert)

För dig som vill ha detaljerade ritningar över din trädgård med växtförslag 

DU FÅR...


Arbetet inleds med ett hembesök där jag tittar på platsens förutsättningar som jordmån, ljus, vind och omgivning.  Vi går igenom dina önskemål och om du själv har några tankar och idéer. Därefter tar jag fram en offert. Projektet börjar med ett första utkast. Denna grovskiss har du chans att tycka till om och ändra innan jag gör en slutgiltig illustrationsplan.

Hembesöket är kostnadsfritt inom en resväg på 3 mil därutöver tillkommer en kostnad för resa som är 25kr/mil och 400kr/h

 

Projektet presenteras i form av ett kompendium i A3 som visar förslaget i text, bilder, illustrationsplan detaljskisser och växtlista. Detta levereras via mail, men kan också om så önskas skrivas ut och skickas som post.

 

OBS!

Inför vårt första möte är det bra om ni b.la fyller checklistan och tar fram en tomtkarta i lagom skala, gärna 1:100 eller 1:200

Läs mer om förberedelser för kund HÄR

 

FORMA trädgård  Ronnebygatan 15 37435 Karlshamn  Tel: 0708-565651 info@formatradgard.com