IMG_2908.jpg

TILLVALSTJÄNSTER

Tillvalstjänsterna kan vid behov komplettera designpaketen, användas var för sig eller tillsammans.

Pris per offert 650kr/h inkl. moms

PLANTERINGSPLAN

Skalenlig plan som visar den specifika växtens placering och antal plantor.
Lämpligt tillval för dig som planerar att anlita en anläggare. Växterna får också en beteckning så att man lätt kan följa med i växtlistan. Växtlistan kompletteras då också med vilken kvalitet (storlek) som ritats in och om det är något specifikt man ska tänka på vid plantering eller val av exemplar.

GROVSKISS T.EX. INFÖR MARKPROJEKTERING

Om du ska bygga nytt och grävaren vill veta var de ska lägga massorna och hur du på ett ungefär vill att din framtida trädgård ska se ut. Då  kan det vara bra att ha en grovskiss att visa upp. Ni levererar en tomtkarta till mig med huset och andra ev. byggnader inritade. Vi diskuterar tillsammans önskemål, behov och drömmar precis som vid ett större projekt. Grovskissen tas fram och levereras via mail och blir alltså en vägledning/guide för er att visa grävaren så att hen har något att förhålla sig till. 

Grovskisser kan såklart även göras för befintliga trädgårdar.

SKÖTSELPLAN

Jag beskriver i text varje växts behov och hur ni på bästa sätt ser till att den mår bra och förhåller sig till den tänkta målbilden. Vi går in på faktorer som vattning, gödning och beskärning.

LÖKPLANTERINGSPLAN

Lökväxter är ett perfekt komplement till en perennrabatt om man vill förlänga säsongen och få en tidig blomning. Jag har den planerade eller den befintliga planteringen i åtanke och tar hänsyn till omgivning och såklart era önskemål!

VÄXTLISTA

Har du en slänt som du har svårt att få något att trivas i? eller kanske en rabatt i skuggigt läge där inget verkar vilja växa? Då kan det vara bra med en växtlista som visar på lämpliga växter för den specifika platsen. 
Växtlistan kan också vara en bra tilläggstjänst om ni t.ex. har valt designpaket MELLAN över övriga trädgården, men vill ha mer detaljerad hjälp med en viss plantering. Komplettera i så fall även denna tjänst med en extra skalenlig ritning.

SKALENLIGA RITNINGAR

Kompletterande tjänst för dig som vill ha mer detaljerad beskrivning över en viss del av trädgården eller en specifik rabatt. 

EXTRA SKISSER I 3D

Om du t.ex. valt tjänsten Trädgårdsdesign LILLA där det ingår 2st skisser (vyer) och du vill att jag även gör en skiss över ett tredje område eller ytterligare skisser över ett valt område, då kan denna tilläggstjänsten vara något för dig.